#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Στον αστερισμό της Ψευτιάς και της Υποτέλειας.

  Ψεύτες ήταν και είναι. Από την αρχή.
Οταν διατυμπάνιζαν εκείνο το φρικιαστικό "λεφτά υπάρχουν", γνώριζαν πως το
έλλειμμα είναι διψήφιο νούμερο. Γνώριζαν τις πραγματικές διαστάσεις του συνολικού εθνικού χρέους.
Νάναι καλά οι εκθέσεις του ΔΝΤ, της Τράπεζας της Ελλάδος και της Ε.Ε.
  Υποτελείς ήταν και είναι. Από την αρχή.
Οταν ξεστόμιζαν εκείνες τις φοβερές κορώνες για εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία, σχεδίαζαν την προσφυγή στο ΔΝΤ.
Μεθόδευαν την "οδυνηρή, αλλά αναγκαία" παρέμβαση των Ξένων στα εσωτερικά
(και όχι μόνο) πράγματα της Χώρας Μας.
  Ψεύτες και Υποτελείς.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ...ΕΤΑΙΡΙΕΣ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ....ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΜΑΦΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ e-mail !!!Είσπραξη Οφειλών
πως θα βελτιώσετε το αποτέλεσμα
 
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των επιχειρήσεων είναι η αποτελεσματική είσπραξη των οφειλών μας, χωρίς να δημιουργήσουμε πρόβλημα στις σχέσεις μας με τους πελάτες. Με συστηματική και η επαγγελματική προσέγγιση μπορούμε να έχουμε άμεσα αλλά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Η οργάνωση της σωστής προσέγγισης και η εκπαίδευση των στελεχών που ασχολούνται με την επικοινωνία με τους οφειλέτες είναι τα πρώτα βήματα. 

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
είναι να καλυφθούν τα ουσιώδη θέματα που θα μας οδηγήσουν στην αποτελεσματική είσπραξη των οφειλών μας (τιμολόγια, επιταγές, δόσεις, συνδρομές, προμήθειες, συμμετοχές κ.α.):

Στην πράξη εφαρμόζεται πάντα, και στον σοσιαλισμό (υπαρκτό και μη) και στον καπιταλισμό, το ίδιο σύστημα: ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

Η όποιας φύσης και τύπου αριστερά δεν τραβάει για τον ίδιο λόγο που δεν τραβάνε και τα άλλα πολιτικά σχήματα:
Διότι ο απλός πολίτης έχει αντιληφθεί πως τα σχήματα με ηγέτες και ηγεσίες, οι οποίες δεν ελέγχονται από τους κάτω, δεν έχουν να του προσφέρουν ΤΙΠΟΤΕ.
Παντού και πάντα, και στον καπιταλισμό και στον υπαρκτό, οδήγησαν τον απλό πολίτη στην θέση του δούλου και του βαστάζου.
Δεν είναι θέμα προγραμματικών διακηρύξεων και ιδεολογιών και φούμαρα. Είναι ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.
Το σύστημα “δι’ αντιπροσώπων” που εφαρμόστηκε και εφαρμόζεται σε πολιτεύματα, δήμους, σωματεία, κόμματα, κεντρικές επιτροπές, πολιτ μπυρό, και φυσιολατρικούς ομίλους, οδήγησε και οδηγεί εδώ που είμαστε.
Και αυτό έχουν αρχίσει και το συνειδητοποιούν και οι πιο ανίδεοι πολίτες.
Καλές οι αναλύσεις, οι θεωρίες, τα προλεταριάτα, οι αγορές και τα λοιπά και τα λοιπά. Στην πράξη όμως κολλάει το σίδερο.
Και στην πράξη εφαρμόζεται πάντα, και στον σοσιαλισμό (υπαρκτό και μη) και στον καπιταλισμό, το ίδιο σύστημα: ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.
Θραξ Αναρμόδιος
 

Στα πρόθυρα πολιτικής κρίσης η ΠορτογαλίαΑπό το Euro2day

Ιδιαίτερα κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την κυβέρνηση της Πορτογαλίας, καθώς από το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας για τα μέτρα λιτότητας στη Βουλή θα κριθεί η παραμονή της στην εξουσία, αλλά, εν πολλοίς, και η ένταξη της χώρας στον μηχανισμό διάσωσης της Ε.Ε. Ειδικότερα σήμερα διεξάγεται η ψηφοφορία στη Βουλή του πολύκροτου νομοσχεδίου για νέα περικοπή των δημοσίων δαπανών, που μεταξύ άλλων επιβάλλει έκτακτη εισφορά στις συντάξεις που υπερβαίνουν τα 1.500 ευρώ.

Κατέπεσε αμερικανικό μαχητικό στη Λιβύη...

Αμερικανικό μαχητικό συνετρίβη τη νύχτα σε λιβυκό έδαφος, μετά από μηχανική βλάβη. Σώοι οι δύο πιλότοι. Την είδηση που μετέδωσε αρχικά στην ιστοσελίδα της η βρετανική Daily Telegraph, επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο αμερικανικός στρατός, διευκρινίζοντας πως το αεροσκάφος κατέπεσε εξαιτίας μηχανικής βλάβης και όχι εχθρικών πυρών.
Σύμφωνα πάντα με τη βρετανική εφημερίδα, πρόκειται για ένα F-15E Eagle. «Μόλις βρήκα ένα αμερικανικό μαχητικό που έχει πέσει σε...
 ένα χωράφι. Πιστεύω ότι αιτία της πτώσης του είναι μηχανική βλάβη», έγραψε ο ανταποκριτής της εφημερίδας στην περιοχή.
Από την πλευρά του, εκρόσωπος της Διοίκησης του αμερικανικού στρατού στην Αφρική δήλωσε ότι το F-15E συνεντρίβη στη Λιβύη τη νύχτα, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις για την ακριβή τοποθεσία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η συντριβή του μαχητικού οφείλεται πιθανότατα σε μηχανική βλάβη και όχι σε εχθρικά πυρά. Όπως έγινε γνωστό από τον αμερικανικό στρατό, αμφότεροι οι πιλότοι του μαχητικού διεσώθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος διασωθείς περισυνελλέγη από εξεργεμένους και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Βεγγάζης.
Από το "press-gr"

Το χρέος δεν βγαίνει - Η ύφεση δεν φεύγει - Η δημόσια περιουσία κάνει φτερά


Του Νίκου Κοτζιά

Η κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει κακές διαπραγματεύσεις. Να έχει στο μυαλό της τα συμφέροντα των λίγων. Να προωθεί τη βίαια ανακατανομή εισοδημάτων και περιουσιών σε βάρος των πολλών, μισθωτών, συνταξιούχων, μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Δίνει χρόνο στους δανειστές μας να τακτοποιήσουν τα του οίκου τους και, όπως πρώτος έγραψα πριν από 15 μήνες, να αγοράσουν φθηνά τη...
δημόσια περιουσία. Με ψέματα, δε, προσπαθεί να συγκαλύψει τις -στην καλύτερη περίπτωση- ανοησίες της. Ως δε προς τη χειρότερη, δεν θα ήθελα καν να αναφερθώ δημόσια.

Τι υποστηρίζει η κυβερνητική προπαγάνδα;

Η κυβέρνηση παρουσιάζει ότι αποκόμισε στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης τρία κέρδη: την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων, κατά ένα τοις εκατό μικρότερο επιτόκιο και δυνατότητα αγοράς ομολόγων από ειδικό μηχανισμό. Υπολογίζει, λέει η προπαγάνδα της, ότι με αυτά κέρδισε έξι δισεκατομμύρια. Επιπλέον, η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι μπόρεσε και αποκόμισε αυτά τα κέρδη διότι απέδειξε ότι εργάστηκε τον προηγούμενο χρόνο σκληρά και ως βραβείο αυτής της στάσης της επήλθαν οι καλύτεροι δανειακοί όροι. Μάλιστα, έβαλε τα Μέσα του μνημονίου να ανακοινώσουν με τρόπο ειρωνικό ότι όσα εκείνη κατάφερε δεν τα κατάφερε η ιρλανδική κυβέρνηση, η οποία "δεν μπόρεσε" να διασφαλίσει χαμηλότερο επιτόκιο, όπως η Ελλάδα. Πρόκειται για μια όμορφη εικόνα που θα ξεθωριάσει πολύ γρήγορα. Πιο συγκεκριμένα:

Λεξικό και πόλεμος
Σιβερτ (sievert γράφεται sv) είναι μονάδα μέτρησης ραδιενέργειας και δηλώνει την επίδραση που έχει η έκθεση ζωντανού οργανισμού σε ραδιενέργεια. Σχετίζεται με την μάζα του υλικού, πάνω στο οποίο επενεργεί.
Μπεκερέλ, (Becquerel γράφεται Bq) μονάδα μέτρησης ραδιενέργειας και δηλώνει πόσο ενεργό είναι ένα υλικό. Συγκεκριμένα μετράει τις σχάσεις ανά δευτερόλεπτο.
Γκρέϊ (Gray γράφεται gv) μονάδα μέτρησης ραδιενέργειας και αυτή, μετράει την ένταση της ακτινοβολίας

Βάρβαρος, είναι αυτός που μιλάει ακαταλαβίστικα. Δηλαδή ο αλλοδαπός ξενόγλωσσος. Εξ ού και βαρβαρότητα, δηλαδή η γη των βαρβάρων!

Τέλος του λεξικού, ότι καταλάβατε, καταλάβατε!


Σύμφωνα με την διεθνή νομολογία, ένας οργανισμός θεωρείται ότι δεν κινδυνεύει αν εκτεθεί σε 2 με 3 χιλιοστά σιεβερτ το χρόνο, ή όπως συνηθίζεται να γράφεται: msv/year.Το όριο αυτό είναι 20 για τους εργαζόμενους σε πυρηνικά εργοστάσια. Πριν το 2001 ήταν 50. Μόνο στην Γερμανία 350.000 άτομα εκτελούν ετησίως μετρήσεις ακτινοβολίας.
Ποσοτική επίδραση της ακτινοβολίας:
1. Έκθεση οργανισμού σε 1 sv έως 6 sv προκαλεί εμετό, πυρετό, τριχόπτωση, αστάθεια.
2. 5 sv έως 20 sv προκαλεί σοκ και αιμορραγία
3. Πάνω από 20 προκαλεί τον θάνατο μετά από 2 μέρες.

Δείτε παραπάνω τον πίνακα της διαρροής ακτινοβολίας στην Φουκουσίμα από την αρχή του ατυχήματος. Ο άξονας Υ (κάθετος) αναγράφει την ακτινοβολία σε μικρά sv την ώρα. Αν διαιρέσετε δια του 1000 θα έχετε την μέτρηση σε msv/ώρα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι η συνεχιζόμενη έκθεση των ανθρώπων στο εργοστάσιο έχει ξεπεράσει τα όρια κατά πολύ.

Σήμερα η ανθρωπότητα ανακηρύσσει την βαρβαρότητα ως την μέγιστη των αρετών. Αντί όλοι οι ηγέτες να μαζευτούν και να σκεφτούν με σοβαρότητα που οδηγούν τον πλανήτη, ανοίξανε άλλο ένα μέτωπο αίματος, σφαγής και μόλυνσης, αφήνοντας την Ιαπωνία στην τύχη της!!!

Αίσχος σας καθίκια!!

Τον πίνακα θα τον βρείτε εδώ, είναι επίσημα στοιχεία της υπηρεσίας μετρήσεων ραδιενέργειας της Γερμανίας.
 

ΝΑΤΟΪΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΙ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Δ. ΔΡΟΥΤΣΑΣ


ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ ΕΝΤΟΣ FIR ΑΘΗΝΩΝ!  

ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! 

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ

Η ΕΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ!

Συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα ο βρώμικος ιμπεριαλιστικός πόλεμος  εναντίον της Λιβύης, με πρωταγωνιστή τον Αμερικανο-γαλλο-βρετανικό άξονα και με πρόσχημα την προστασία των αμάχων από το καθεστώς Καντάφι. Προφανέστατος στόχος της άθλιας στρατιωτικής επιχείρησης είναι ο έλεγχος των πετρελαίων της Λιβύης, αλλά και των εξεγέρσεων και πολιτικών εξελίξεων στον αραβομουσουλμανικό κόσμο.

Η νέα πολεμική θηριωδία της Νέας Τάξης...


Από τον Θύμιο Παπανικολάου 
 
Η Λιβύη αυτή τη φορά είναι το θύμα της νέας πλανητικής θηριωδίας. Μια πολεμική θηριωδία στα ίδια κλασσικά πρότυπα του χολιγουντιανού υπερθεάματος…
Τα αυτοκρατορικά κέντρα προπαγάνδας, οι δήμιοι του πλανήτη και οι πολύχρωμοι λακέδες τους σπεύδουν να επικαλύψουν και να εξωραΐσουν τον πολιτικό χαρακτήρα της πράξης, παρακάμπτοντας την ουσία και μετατοπίζοντας το όλο ζήτημα στο «δικτάτορα» και «αιμοσταγή» Καντάφι.

Το ανδρείκελο , ο πρωθυπουργός μας και κάποιοι άλλοι με τις ταμπέλες του «προοδευτικού» δηλώνουν και «ικανοποίηση» για την...
πολεμική επέμβαση κατά του Καντάφι, στο όνομα, όπως πάντα της σωτηρίας του λαού της Λιβύης!!!

Σεβαστείτε, επιτέλους, τη δημοκρατία!Από topontiki.gr

Του Σταύρου Χριστακόπουλου

Όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να δεσμεύσει την Ελλάδα με τον δανεισμό της τρόικας, ακολούθησε – και συνεχίζει να ακολουθεί – μια τακτική με πολύ σοβαρά προβλήματα δημοκρατικής τάξης, νομιμότητας και συνταγματικότητας: ακόμη δεν έχει φέρει στη Βουλή προς κύρωση τις δανειακές συμβάσεις με το ΔΝΤ και τα κράτη της Ευρωζώνης. Μάλιστα, σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 2 του Συντάγματος, θα έπρεπε οι εν λόγω συμβάσεις να κυρωθούν με τα τρία πέμπτα του όλου αριθμού των βουλευτών.
Το εν λόγω άρθρο προβλέπει επί λέξει τα εξής: «Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών».