#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

3 τρις δολλάρια σε στοιχήματα σχετικά με την Ελλάδα..! Χοντραίνει το «παιχνίδι» στις αγορές, με τους εμπλεκόμενους να ανοίγουν με φειδώ τα χαρτιά τους.. 
 Τα κεφάλαια που παίζονται αυτή την περίοδο σε επιμέρους στοιχήματα υπολογίζεται πως ξεπερνούν (με τη μόχλευση) τα τρία τρισ. δολάρια.
 Οι κάθε λογής παίκτες και λόμπι έχουν λάβει τις θέσεις τους, ενώ άλλοι προστρέχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ των τελευταίων ετών

Επιστολή προς την δημοσιοκάφρο Χριστίνα ΚοραήΑγαπητή δημοσιοκάφρος
Εχετε το θράσος και διαμαρτύρεστε για το ποσό και το είδος εργασίας που παρείχατε στον 9,84.
Έχω λοιπόν να σας πω ότι είστε το κατεξοχήν παράδειγμα προς αποφυγή, του μαζί του φάγαμε, άθλιου αντιπρόεδρου της κυβέρνησης.

Δείχνατε με το δάχτυλο τόσο καιρό εργαζομένους στο δημόσιο, ΔΕΚΟ, λιμενεργάτες, φορτηγατζήδες, φαρμακοποιούς κλπ κλπ. Ομως βλέπουμε ότι η μηδαμινή ραδιοφωνική σας παρουσία, που κι αυτή ήταν υπαγορευμένη από τα αφεντικά σας είχε αφετηρία  την υπερβολική αμοιβή σας.

Ένα καντάρι ψέματα!


Γράφει ο Δευκαλίων

Στις 23 Φεβρουαρίου ο λαός της Αθήνας και των υπόλοιπων Αστικών Κέντρων έδειξε με την μαζική του συμμετοχή στην Γενική Απεργία που διοργάνωσαν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και άλλοι συνδικαλιστικοί φορείς, ότι τα ψέματα τελείωσαν για τις φίλο-μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις.
Αυτό το γεγονός έγινε εύκολα αντιληπτό, από τον Γιώργο Παπανδρέου και την υπό αυτόν ηγετική ομάδα, αλλά και από την περιβόητη τρόικα. Και γι’ αυτό επιστράτευσαν τα πιο δόλια και άτιμα μέσα προκειμένου να περάσουν όσο το δυνατόν πιο εύκολα:
Α) Νέα αντιλαϊκά εισπρακτικά μέτρα, επί πλέον 27 δις ευρώ μέχρι το 2015, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του Ελλείμματος

Ο Βάσος Λυσσαρίδης στο Λονδίνο


Ο ιστορικός σοσιαλιστής αγωνιστής της ελευθερίας, Βάσος Λυσαρίδης, τιμά την Παροικία του Ηνωμένου Βασιλείου με μια επίσκεψη στο Λονδίνο που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο της 19ης Μαρτίου.
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 7:30 μ.μ., θα παρουσιάσει το ποιητικό του έργο στο οίκημα της Κυπριακής Αδελφότητας στο Britannia Rd., Finchley N12. Μετά την παρουσίαση, η οποία θα γίνει από τον εκπαιδευτικό Μιχάλη Κασιή και τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας, θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους.
Ο Βάσος Λυσσαρίδης αποτελεί σήμερα μια ζωντανή μαρτυρία της σύγχρονης ιστορίας της Κύπρου. Ανήκει στη γενιά των ηρώων της ΕΟΚΑ και του αγώνα για προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την τουρκική επιδρομή και τις ξένες συνωμοσίες. Υπερασπίστηκε την Κυπριακή Δημοκρατία στην τουρκική ανταρσία του 1963 και είναι ο πολιτικός που εναντιώθηκε ανοιχτά στη χούντα και την ΕΟΚΑ Β’ και κράτησε ψηλά το λάβαρο του αγώνα στην πατρίδα μας. Τον Αύγουστο του 1974 έγινε στόχος δολοφονικής απόπειρας από τους φασίστες της ΕΟΚΑ Β’. Αυτός σώθηκε, αλλά έχασε τη ζωή του ο Γραμματέας της ΕΔΕΝ Δώρος Λοΐζου.Είναι ο πολιτικός που δεν συμβιβάζεται με τα κατοχικά δεδομένα, δεν υποδουλώνει το φρόνημα και την ψυχή του στις σειρήνες της υποταγής, αλλά εξακολουθεί να παλεύει, παρά την ηλικία του (διάγει το 91ο του έτος), για την ελευθερία, τη δημοκρατία και το δίκαιο ολόκληρου του Κυπριακού Λαού.

Σας καλούμε να ακούσετε και να τιμήσετε για την εθνική, επί δεκαετίες, προσφορά του, τον ποιητή Βάσο Λυσσαρίδη, που με τη νεανική του ορμή θα μας οπλίσει με θάρρος και γενναιότητα για να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες μάχες που έρχονται.

Πληροφορίες:
Πάρις Πιττάκαρας - 07835162223
Ηρόδοτος Νικολαΐδης - 07564071427
agwnasuk@googlemail.com

ZΩΝΤΑΝΟΣ ΣΕ.....ΝΕΚΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!


 
1. Από τη στιγμή που το καθεστώς δεν είναι σε θέση για την παραμικρή λογική δραστηριότητα, είναι υποχρεωμένο να μας αντιμετωπίζει με ύβρεις σαν κακοποιά στοιχεία. Το κράτος δεν κρύβει πλέον την απέχθειά του απέναντι στους πολίτες, που ευτυχώς ακόμα κυκλοφορούν ζωντανοί. Ο πρωθυπουργός λέει ψέματα σαν να ανασαίνει. Του έχουν μείνει μια χούφτα δημοσιογράφοι και κόλακες που δικαιολογούν το προμελετημένο του έγκλημα απέναντι στον κόσμο. Το σχέδιό του απλώνεται αμείλικτο, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες των τραπεζιτών. Κάποτε θα διαβάζουμε τις λεπτομέρειες της περιπέτειάς μας και θα ντρεπόμαστε που ένας κατεξοχήν ελαφρύς τύπος όπως ο Γιωργάκης μας πέταξε έξω από τη ζωή μας.

Συναγερμός για την υπεράσπιση της ζωής της εργατικής και λαϊκής οικογένειας


Η απειλή της μαζικής φτώχειας και εξαθλίωσης, σχετικής και απόλυτης, είναι μπροστά και μέσα στο σπίτι της εργατικής και λαϊκής οικογένειας.
Οι άνεργοι, τα νέα ζευγάρια, όσοι δουλεύουν με ελαστικές σχέσεις εργασίας, όσοι ζουν με τους κατώτερους μισθούς, μεροκάματα και συντάξεις, χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι και μικρομεσαίοι αγρότες βρίσκονται σε δεινή θέση.
Στην ίδια μοίρα θα βρεθούν αύριο χιλιάδες άλλοι, που σήμερα τα φέρνουν κάπως βόλτα στην καθημερινή τους ζωή.
Αύριο η κατάσταση για όλους θα είναι χειρότερη, αν δεν ξεσηκωθεί κύμα αντίστασης και οργανωμένου αγώνα για αναχαίτιση της άγριας επίθεσης που είναι σε εξέλιξη.
Το κεφάλαιο, μπροστά στη μείωση των κερδών του ή στην προοπτική μείωσής τους, είναι έτοιμο για κάθε έγκλημα σε βάρος των εργαζομένων. Σχέδια επί σχεδίων προωθούνται μέρα με τη μέρα, ώρα την ώρα, για να αρπάξουν είτε με το νόμο, είτε με το έτσι θέλω όσο γίνεται περισσότερα, να γονατίσουν τους εργαζόμενους, να τους υποχρεώσουν με την απειλή της πείνας να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καταργούν Συλλογικές Συμβάσεις, ωράρια, στοιχειώδη δικαιώματα.

Υπάρχει και το παράνομο χρέος

 
Το βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης για να δικαιολογήσει την πολιτική της είναι ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και όσες προτάσεις έχουν κατατεθεί από κόμματα και προσωπικότητες είτε δεν είναι ρεαλιστικές είτε κινούνται συμπληρωματικά στην κυβερνητική πολιτική και διαφέρουν μόνο ως προς την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων.
Εχουν βάση οι ισχυρισμοί της; Εν μέρει.
Η Νέα Δημοκρατία -το άλλο σκέλος του δικομματισμού- χρησιμοποιεί φιλολαϊκή ρητορική προκειμένου να μαζέψει την κοινωνική δυσαρέσκεια. Οταν όμως αναγκάζεται να βγει από την ασφάλεια της γενικολογίας και της εύκολης καταγγελίας φλερτάρει με την ελαφρότητα. Η ηγεσία της πιστεύει ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση πρέπει να δώσει στην Ελλάδα την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και τη μείωση των επιτοκίων, να επιτρέψει την επαναγορά ομολόγων από τη δευτερογενή αγορά, να προχωρήσει στην έκδοση ευρωομολόγου, να δεχθεί την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου χωρίς ταυτοχρόνως να απαιτήσει νέα μέτρα. «Ευφυής» σύλληψη.

Monty Python-«H κωμωδία θριαμβεύει σε καιρούς απελπισίας»

 
Ο Michael Palin λέει ότι η οικονομική κρίση είναι «δώρο» για τα κόμικς. Ο βετεράνος των Monty Python, κωμικός και συγγραφέας, μιλά στο γερμανικό περιοδικό Spiegel για το χιούμορ σε καιρούς κρίσης αλλά και για τη δυσκολία του να αστειεύεται σήμερα με την Αλ Κάιντα, εξηγώντας τους κινδύνους του «πολιτικά ορθού».
Spiegel: Κύριε Palin, είναι οι εποχές οικονομικής κρίσης ευνοϊκές για τους κωμικούς;

Michael Palin: Φυσικά! Αρχικά, ο ιδιοκτήτης του γραφείου μου στο Covent Garden σχεδίαζε να μου αυξήσει το ενοίκιο. Τώρα φαντάζομαι, χαίρεται που είμαι εγώ νοικάρης και όχι κάποιος τραπεζικός επενδυτής.

Πορτογαλία: Μαζικές διαδηλώσεις "πρεκάριων" και ανέργωνΠάνω από 300.000 Πορτογάλοι βγήκαν στους δρόμους της Λισαβόνας και άλλων 10 πόλεων της Πορτογαλίας το Σάββατο, διαδηλώνοντας ενάντια στις πρωτόγονες εργασιακές συνθήκες της χώρας, ενάντια στην ανασφάλιστη εργασία, ενάντια στα σταζ και στην εργασία με μπλοκάκια. Η πρωτοβουλία για τις κινητοποιήσεις αυτές, που η μαζικότητα τους ξάφνιασε ακόμα και τους «διοργανωτές» ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές των διαδηλώσεων, οι κινητοποιήσεις είναι εμπνευσμένες από τις εξεγέρσεις στην Αίγυπτο, και την Τυνησία, και όλα άρχισαν όταν 4 νέοι άνοιξαν μια σελίδα στο Facebook στις 9 Φλεβάρη, καλώντας σε διαδηλώσεις ενάντια στις πρωτόγονες συνθήκες εργασίας στην χώρα. Η είδηση μεταδόθηκε και μέσα σε μια εβδομάδα είχαν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 50.000 νέοι.

ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να σημαίνει το να υπάρχει έστω και ένας Τούρκος στη Θράκη; Τι σημαίνει αυτό για την ίδια την Τουρκία; 
Ένας Τούρκος στη Θράκη σημαίνει ότι δεν εφαρμόστηκε η Συνθήκη της Λωζάνης στο σύνολό της και άρα αυτή τίθεται υπό αμφισβήτηση. Σημαίνει ότι δεν έγινε ομαλή ανταλλαγή πληθυσμών και άρα κεφαλαίου. Σημαίνει ότι υπάρχουν "υπόλοιπα", τα οποία πρέπει να διευθετηθούν. Σημαίνει ότι τα εμπλεκόμενα σ' αυτήν κράτη θα πρέπει να κάνουν συμπληρωματικές "κινήσεις" με αντικείμενο τις αποζημιώσεις. Τις όποιες αποζημιώσεις, είτε αυτές είναι ηθικές είτε οικονομικές.

Ένας Τούρκος στη Θράκη
σημαίνει ότι η Τουρκία έκανε εθνοκάθαρση Ελλήνων στη Μικρά Ασία, εφόσον δεν έγινε η από κοινού συμφωνημένη και ειρηνική διακρατική ανταλλαγή πληθυσμών, όπως "συνυπέγραψε" με την Ελλάδα στη Συνθήκη της Λωζάνης. Σημαίνει ότι το κάθε κράτος, το οποίο εμπλέκεται στη συμφωνία, έδιωξε αυθαίρετα και άρα εγκληματικά όσους πιο πολλούς αλλοεθνείς μπορούσε από την επικράτειά του και τους άρπαξε τις περιουσίες τους.

Ράιχ η ΕΕ, στο σφυρί η Ελλάδα


Εφιαλτικές είναι οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης που έληξε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες και της οποίας οι αποφάσεις (που κωδικοποιήθηκαν ως «Σύμφωνο για το Ευρώ») θα εγκριθούν επίσημα στις 24 Μάρτιου από νέα σύνοδο κορυφής. Τρομάζει κανείς διαβάζοντας το κείμενο των Συμπερασμάτων, όπως έχουν καθιερώσει να αποκαλούν τις αποφάσεις, της συνόδου κορυφής. Οι Γερμανοί πέρασαν όλα όσα ήθελαν. Η ΕΕ αλλάζει ριζικά, αρχίζοντας από την ευρωζώνη.

Τα μαθηματικά της αβύσσου...


Tης Λιάνας Κανέλλη

Και αίφνης σείστηκε η γη. Και αμέσως έπεσε η τιμή του πετρελαίου διεθνώς με την «εκπληκτική» εξήγηση «πως ο καλύτερος πελάτης μας, η Ιαπωνία, λόγω ζημιών θα μειώσει τις παραγγελίες της...»! Απλά πράγματα. Δούναι και λαβείν κατά Μέρκελ. Η προσταγή - πρόταση απλή. Πουλήστε τώρα τη δημόσια περιουσία στους ιδιώτες. Σ' αυτούς δηλαδή που δε χόρτασαν να ρουφάνε και την τελευταία σταγόνα πλούτου που παράχθηκε χρόνια τώρα με ιδρώτα από υποπληρωμένους εργάτες για χορτασμένα αφεντικά.
Σκέφτομαι πόσες επερωτήσεις έχει κάνει ως τώρα, τα τελευταία δέκα χρόνια, το ΚΚΕ στη Βουλή για την αντισεισμική θωράκιση των κτιρίων στη χώρα χωρίς να γραφτεί μια αράδα, μήτε λεπτό τηλεοπτικό να χαλαλιστούν για τόσο «τετριμμένες» πρωτοβουλίες.

Καλό ταξίδι φίλε...

"Εφυγε" ο Μανώλης Ρασούλης Εφυγε  ο Μανώλης Ρασούλης

Εκκεντρικός, αιρετικός, ιδιόρρυθμος αλλά και ευαίσθητος δημιουργός, ο Μανώλης Ρασούλης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί από φίλους του στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή ο θάνατός του είχε προέλθει πριν από τέσσερις ημέρες.Γνωστός «αιρετικός», πολλές φορές ο Μανώλης Ρασούλης διαφώνησε με το λεγόμενο «μουσικό καθεστώς», όπως και με τις δισκογραφικές εταιρείες και δεν δίστασε να αποχωρήσει, εκφράζοντας ελεύθερα τις απόψεις του. Θεωρήθηκε «εκκεντρικός» και «ιδιόρυθμος» και τα τελευταία χρόνια είχε σχεδόν αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ: Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥE-MAIL

Η σύναψη της δανειακής σύμβασης με το ΔΝΤ και
 την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια σύγχρονη μορφή
δουλείας. Με το δάνειο που πήρε η Ελλάδα
παραιτήθηκε από κάθε έννομο συμφέρον κατά των
δανειστών της καθώς και από την εδαφική κυριαρχία της.
Η αφαίμαξη του ελληνικού λαού έχει ξεκινήσει εδώ
 κι ένα χρόνο. Και είναι μόνο η αρχή. Το πακέτο
 των οικονομικών μέτρων που απαιτούν να πληρώσουμε
 την τριετία 2012-2014 ανέρχεται στα 22 δις ενώ μέχρι
 το 2015 θα φθάσει τα 27,5 δις συνολικά. Η Ελλάδα
ήδη εφαρμόζει το σκληρότερο πρόγραμμα λιτότητας από
όλες τις χώρες του ΟΟΣΑ έχοντας ρίξει με βίαιο
τρόπο το βιοτικό επίπεδο όλων των εργαζόμενων
 και με χιλιάδες άνεργους να προστίθενται  στη λίστα
 των ανέργων μέρα με τη μέρα.
Με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο το δημόσιο θα μπορεί
και μάλιστα αναδρομικά να πληρώνει όλες τις
υποχρεώσεις του με την έκδοση ομολόγων ή άλλων
τίτλων δανεισμού. Αυτό σημαίνει ότι η
αναδιαπραγμάτευση του χρέους είναι ήδη μια
πραγματικότητα που συμβαίνει άτυπα, άσχετα αν
η ελληνική κυβέρνηση την αρνείται μέχρι
στιγμής. Ταυτόχρονα, η επιμήκυνση του χρέους ή το
λεγόμενο «κούρεμα» που συζητείται ότι θα γίνει σύντομα,
 όχι μόνο δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα του
 χρέους συνολικά, αλλά θα δώσει χρόνο για προετοιμασία
 των ευρωπαϊκών τραπεζών κυρίως των γαλλικών και
 των γερμανικών για την βαθμιαία απεξάρτησή τους
 από το ελληνικό χρέος φορτώνοντάς το στις
πλάτες του ελληνικού λαού και του λαού της Ευρώπης.

...βαθύ πράσινο

Ένας “παλαιό πασόκας“,  δηλαδή το ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ
   μου έστειλε το παρακάτω:
 
"Για την παράταξή μας τα ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ στην εποχή της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης πρέπει να είναι σταθερά αντίθετα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές επιλογές"... ΠΑ.ΣΟ.Κ

ΔΙΑΤΟΜΕΑΚΗ EΠΙTPOΠH

ΠΡΟΣ: Τον σ. Μιχάλη Καρχιμάκη

Σύντροφε Γραμματέα,
Η Γραμματεία της Διατομεακής Επιτροπής συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως για να συζητήσει και να αποφασίσει μετά τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ
(ΕΘΕΛ) που οδήγησαν στην καθαίρεση του Γραμματέα της ΠΑΣΚΕ στο χώρο σ. Νίκο Κουλουμπαρίτση και στον εξαναγκασμό του τελικά σε παραίτηση από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Σωματείου.
Σύντροφε Γραμματέα

Η Διατομεακή Επιτροπή των Οργανώσεων Εργασίας σε μια από τις πρώτες της συνεδριάσεις την 1/10/2008 προσδιόρισε με απόλυτα σαφή και κατηγορηματικό τρόπο το πλαίσιο των δικαιωμάτων, των υποχρεώσεων αλλά και των ευθυνών των κομματικών μας μελών σε σχέση με τη λειτουργία της ΠΑΣΚΕ - ΠΑΣΚ ΔΥ στους χώρους εργασίας.

Ολα είναι δούναι και λαβείν

από "e-go.gr"
πηγή:Ημερησία

Η Γερμανίδα καγκελάριος άνοιξε παράθυρο για την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη μείωση των επιτοκίων δανεισμού συνδέοντας όμως αυτό το θέμα με την ανάγκη ιδιωτικοποιήσεων στη χώρα μας.
Κατ' αρχήν πολιτική συμφωνία των 17 ηγετών της Eυρωζώνης που επετεύχθη την Παρασκευή για το “Σύμφωνο για το ευρώ” σχετικά με την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, ανοίγει το δρόμο για ευρεία συμφωνία στις 25 Μαρτίου επί της λύσης- πακέτο για τη...
 

Ανατροπή της νέας τυραννίας κυβέρνησης και ΕΕ

 «Σύμφωνο για το Ευρώ» Στις 24-25 Μάρτη ο λαός θα βροντοφωνάξει ότι δεν συναινεί στο ξεπούλημα Παπανδρέου. Με νέες αιώνιες αλυσίδες για τους εργαζόμενους και με το πωλητήριο του δημόσιου πλούτου επιστρέφει από τις Βρυξέλες ο Γ. Παπανδρέου, δικαιώνοντας το χαρακτηρισμό «ο άνθρωπός μας στην Αθήνα», που του είχαν αποδώσει οι γερμανικοί Φαϊνάνσιαλ Τάιμς. Η «επανάσταση της πιτζάμας» μετά την προσβλητική ανακοίνωση της τρόικας για το ξεπούλημα δημόσιου πλούτου για 50 δισ. ευρώ, κατέληξε στην ανακοίνωση ότι πρόκειται για απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης. Μα, το ξέραμε ότι είστε συνένοχοι μέχρι τα μπούνια, τώρα το λέτε και μόνοι σας.

Ενημέρωση για τις συνέπειες του σεισμού στην Ιαπωνία

Η είδηση αναδημοσιεύεται από εδώ: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1272383
Τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης έχουν παραλύσει, τα θαύμα της σύγχρονης Ιαπωνίας καταρέει εξαιτίας του σεισμού, οι καπιταλιστές κρύβουν την αλήθεια
Χτες, στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 η Χούκλη φώναζε, “κοιτάξτε πόσο ψύχραιμα αντιδρούν οι εργαζόμενοι”, περιγράφοντας εικόνες την ώρα του σεισμού σε χώρους δουλειάς. Η καλοπληρωμένη δημοσιογράφα της πλάκας έχει αφεντικό τον Κυριακού, ένα λαμόγιο-από τους καλύτερους πελάτες των Ιαπωνικών ναυπηγείων. Το σόι των Ελλήνων εφοπλιστών στηρίχτηκε στη δουλειά των Γιαπωνέζων για χρόνια, κουβαλώντας τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο. Ενα σύστημα αμερικλανιάς και γρήγορης απόδοσης κερδών. Η Χούκλη το είπε γνωρίζοντας πως λέει μπούρδες.

Την καλημέρα μας σε όλους τους φίλους μας...


Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Αυστραλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ιράν, Ρωσία, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Κουβέιτ, Κροατία, Πολωνία, Νότια Κορέα, Αζερμπαϊτζάν, Κατάρ, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Τουρκία, Ρουμανία, Σουηδία, Ελβετία, Αυστρία, Ταϊβάν, Φιλανδία, Σερβία, Αρμενία, Ισπανία, Αίγυπτος, Βραζιλία, Αργεντινή, Νορβηγία, Αλβανία, Ολλανδία, Ινδονησία, Κίνα, Ισραήλ...