#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Με συνοπτικές διαδικασίες το χουντο-νομοσχέδιο για τις Αστικές Συγκοινωνίες


Πηγή:Κόντρα
Τελειώνει Δευτέρα-Τρίτη.Με συνοπτικές διαδικασίες, σε δυο μόνο μέρες, Δευτέρα και Τρίτη, επιχειρεί η κυβέρνηση να ψηφίσει το χουντο-νομοσχέδιο για τις Αστικές Συγκοινωνίες της Αθήνας.

Στη λεγόμενη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, με κυβερνητική... υπαγόρευση αποφασίστηκε να ξεκινήσει η συζήτηση του νομοσχέδιου τη Δευτέρα, μέρα κατά την οποία δεν συζητιούνται νομοσχέδια στη Βουλή (είναι μέρα κοινοβουλευτικού ελέγχου). Αν χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση, θα τη βάλλουν εμβόλιμη την Τρίτη το πρωί.

Εθνική κυριαρχία και ελεύθερο λογισμικόΣυγγραφέας: 
Θανάσης Μπούνταλης
  Το ζήτημα της εθνικής κυριαρχίας ενέσκηψε στον ελληνικό δημόσιο λόγο με ανανεωμένη ορμή, εν πολλοίς λόγω της σοβούσας κρίσης και της υπαγωγής της Ελλάδας στο "μνημόνιο". Η εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στους δανειστές μας από την ελλαδική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ 
αποτέλεσε ένα σοκ για την ελληνική κοινωνία, που είδε αυτήν την εκχώρηση να συνοδεύεται και από πρωτοφανή επίθεση στο εισόδημά της. Αυτή η ψυχρολουσία προκάλεσε μια αφύπνιση που δεν είχαν προκαλέσει προηγούμενες εκχωρήσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων (ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, υιοθέτηση του ευρώ, κ.λπ.) και απειλές (π.χ. νεο-οθωμανική στροφή της Τουρκίας κ.λπ.).

Ο φόβος της κυβέρνησης πριν από το πέναλτιΤου Σταύρου Χριστακόπουλου

Να πάλι η εκλογολογία μπροστά μας. Οι Σαμαράδες, λέει, ετοιμάζονται πυρετωδώς για κάλπες – χωρίς να είναι οι μόνοι – αλλά οι Πεταλωτήδες διαψεύδουν. Την ίδια ώρα το ψοφάλογο – δυστυχώς η Ελλάδα – είναι πανέτοιμο να τινάξει τα πέταλα, όμως μ’ αυτό ουδείς ασχολείται. Τζόγος να γίνεται, εισιτήρια να κόβει η παράσταση και όλα πάνε καλά. 

Άλλωστε οι εκλογές καθεαυτές περισσότερο χρήσιμες είναι στην κυβέρνηση όσο κουβεντιάζονται και λειτουργούν ως εργαλείο εκβιασμού έναντι των κοινωνικών αντιδράσεων παρά αν γίνουν στ’ αλήθεια. 

Συμφορά...


 
http://tasosnastos.blogspot.com/
H ανεργία, όπως ανακοινώθηκε χτες, εκτινάχτηκε το Νοέμβρη του 2010 στο 14%. Το ποσοστό είναι εφιαλτικό. Το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ευρώπη, μετά την Ισπανία. Πρόκειται για την επίσημα καταγεγραμμένη ανεργία. 
Που σημαίνει ότι η πραγματική ανεργία, η πολύ μεγαλύτερη και «αχαρτογράφητη» από τις στατιστικές υπηρεσίες, εξαπλώνεται σαν χιονοστιβάδα καταπλακώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.
*
Τα στοιχεία των ίδιων των εμπόρων προειδοποιούν ότι αθροιστικά τη διετία 2010 - 2011 απειλούνται με «λουκέτο» πάνω από 300.000 μικρομάγαζα.

Γιατί εγκατέλειψαν το σχέδιο κατοίκησης των βραχονησίδων;

Ένα πολυσήμαντο πρόγραμμα που οχύρωνε τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας στο Αιγαίο και απέκλειε κάθε αμφισβήτηση των θαλάσσιων συνόρων μας, το οποίο άρχισε να υλοποιείται το 1994 και είχε τύχει ιδιαίτερης προβολής από τα διεθνή ΜΜΕ και το CNN, σταμάτησε ξαφνικά μόλις ανέλαβε...πρωθυπουργός ο Σημίτης, και το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσουν τα Ύμια, οι γκρίζες ζώνες και ο καταιγισμός των τουρκικών διεκδικήσεων εις βάρος της χώρας μας!
Συγκεκριμένα, το 1994 ο τότε...

Λαθροκυνηγοί βρίζουν χυδαία γυναίκα που τους λέει οτι είναι σε απαγορευμένη περιοχή και την πατάνε με το αυτοκίνητο!

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Το βίντεο που θα δείτε περιέχει σκηνές που σοκάρουν και εξοργίζου.

Ολα διαδραματίστηκαν σε περιοχή της Ελλάδας όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας που πρωταγωνιστεί είναι απαγορευμένη για το.....

κυνήγι περιοχή...
Οι λαθροκυνηγοί την βρίζουν χυδαία, κρατούν παράλληλα τα όπλα τους στα χέρια, και την απειλούν. 'Οταν η γυναίκα καλεί την αστυνομία, εκείνοι δεν ανταποκρίνονται στην έκκλησή της και την αγνοούν. Αφού ακολουθεί διάλογος με απίστευτους χαρακτηρισμούς ένας από τους κυνηγούς μπαίνει στο αυτοκίνητό του και κατευθύνεταια απειλητικά προς το μέρος της. Στη συνέχεια σταματάει κάνει όπισθέν και την πατάει!

Αυτοί με το νόμο εμείς με το δίκιο

ΕΛ.ΑΣ Ελλήνων Τροϊκανών Αντιδραστική επίθεση της κυβέρνησης απάντηση στο αυξανόμενο ρεύμα ανυπακοής και αγώνα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΑΦΡΟΣ

http://www.prin.gr/


Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου ξεκίνησε τη θητεία της εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιο της ελληνικής γλώσσας (και της πολιτικής απάτης) με εκφράσεις όπως όπεν γκάβερμεντ (ανοικτή διακυβέρνηση). Δεκαπέντε μήνες μετά ο κυβερνητικός λόγος ξαναγυρνά στα βασικά της ελληνικής άρχουσας τάξης, μιλώντας σπασμωδικά για την «επιβολή του νόμου και της τάξης». Ο Δ. Ρέππας κουνά απειλητικά το δάχτυλο σε απεργούς στις συγκοινωνίες και πολίτες που αρνούνται τα χαράτσια σε διόδια και εισιτήρια. O Γ. Ραγκούσης δηλώνει υπερήφανα ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν νομιμοποίησε κανέναν μετανάστη, ο Α. Λοβέρδος με...