#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Το σήμα των SS σε κράνος ΜΑΤατζή

μεταφέρει από το newsbeat.gr ο risinggalaxy
( το newsbeat αναρωτιέται στο πρωτότυπο άρθρο, εγώ είμαι σίγουρος)
Με σύμβολο που παραπέμπει ξεκάθαρα στην πιο σκληρή χιτλερική μονάδα, αυτή των SS, καλείται να επιβάλει την τάξη αστυνομικός των ΜΑΤ. Η φωτογραφία είναι από τη σημερινή πορεία των συνταξιούχων!
Μεγάλα ερωτήματα προκαλεί η συγκεκριμένη στάση και… φιλοσοφία ενός οργάνου που ο ρόλος του είναι επιβάλλει την τάξη. Αλήθεια, με ποιες μεθόδους; Με αυτές που κουβαλάνε τα SS και η ιστορία τους; ***
Έλα να βλέπω κοινοβουλευτικούς αριστερούς, φιλελεύθερους , απολιτίκ και ατενίστας να πέφτουν από τα σύννεφα…πλάκα θα έχει

Στην Κερατέα γίνεται της Αιγύπτου...και όμως το χουντικό καθεστώς σφυρίζει αδιάφορα!

Αν τολμούν οι φίλοι του κ. Τσουκάτου, ας μας βάλουν φυλακή για 0,40 ευρώ
- Την προηγούμενη εβδομάδα η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων Β.Α. Αττικής κλήθηκε σε απολογία για τη δράση της υπέρ της κατάργησης των διοδίων, κατόπιν μήνυσης των μεγαλοεργολάβων.

- Αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση ετοιμάζει την ποινικοποίηση του κινήματος πολιτών κατά των διοδίων και του κινήματος για δημόσιες-ποιοτικές-φτηνές συγκοινωνίες.

- Και χτες, το Δ.Σ. της εταιρίας Τραμ Α.Ε. αποφάσισε να καταθέσει μήνυση συλλήβδην εναντίον κινήσεων πολιτών και δημοτικών σχημάτων που κινητοποιούνται κατά της αύξησης των εισιτηρίων, κατηγορώντας τους μεταξύ άλλων και για… ανακοινώσεις στο Διαδίκτυο που παροτρύνουν το κοινό να μην εκδίδει εισιτήρια!

Είναι εμφανές πλέον ότι η κυβέρνηση και οι αεριτζήδες έχουν πανικοβληθεί και προχωρούν σε κινήσεις απίστευτης τρομοκράτησης, συκοφάντησης αλλά και γελοιότητας.

Εκ πεποιθήσεως...


 
 
Ολα αυτά που κάνει η κυβέρνηση «δεν είναι επιβολή ούτε της τρόικας, ούτε κάποιας ανώτερης δύναμης. Είναι ακριβώς πεποίθηση, είναι ιδεολογία μας ότι πρέπει να γίνουν», δήλωσε ο κ. Πεταλωτής, ο οποίος σπανίως επιδεικνύει τέτοια έφεση στην αλήθεια.
*
Αυτή τη φορά, όμως, ήταν κάτι παραπάνω από ειλικρινής. Ο,τι κάνει η κυβέρνηση δεν το κάνει γιατί κάποιοι της το «επιβάλλουν».
Το κάνει, όπως ορθά - κοφτά μάς ξεκαθάρισε ο κύριος υπουργός, διότι η κυβέρνηση το θέλει. Το πράττει, διότι η κυβέρνηση το επιθυμεί. Και το διαπράττει, διότι η κυβέρνηση το ασπάζεται.
Ούτε «στρατηγός» να ήταν, που λέει ο λόγος, ο Πεταλωτής. Από εκείνους που τα λένε «τσεκουράτα». Τόσο «στακάτα» μάς τα είπε τα «νέα».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ, για τον Joschka Fischer που μίλησε στο Υπουργικό Συμβούλιο!
Από το "Στοχασμός-Πολιτική"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τι δουλειά κάνει σήμερα ο Joschka Fischer και γιατί ο πρωθυπουργός δεν είπε την αλήθεια;


Του Θανάση Μαχαίρα


Το πόκερ μεταξύ των αγωγών Σάουθστρημ-Ναμπούκο, μεταφέρθηκε σε ελληνικό έδαφος, με μια θεατρική παράσταση!


Παρουσίασαν τον Joschka Fischer ως δήθεν “οικολόγο πράσινο”, αποκρύπτοντας με τι ιδιότητα μας ήρθε, αλλά και τι «συμφωνίες» έκλεισε στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Γ. Παπανδρέου.


Θέατρο του παραλόγου!


ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΧΟΥΝΤΑ, ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο πολίτης που σέρνεται στο χώμα από τις δυνάμεις καταστολής, οι αγρότες που φοράνε χειροπέδες, η επέλαση νομοσχεδίων, αποφάσεων, διεθνών συμφωνιών που πατάνε στο σβέρκο με χάρη φασιστικής μπότας τους πολιτες, τα φερέφωνα της δημοσιογραφίας στα ΜΜΕ, η απαξίωση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, των αιτημάτων των πολιτών για καλύτερες συνθήκες δουλειάς, παιδείας, σύνταξης, η κατά βούληση της εξουσίας τιμωρία φτωχών ανθρώπων που δεν θα πληρώσουν ένα εισιτήριο λεωφορίου και η επίσης βούληση ατιμωρισίας εκείνων που λήστεψαν και ληστεύουν κατ΄εξακολούθηση τη περιουσία του κράτους και των πολιτών, μας ωθούν να λέμε συνέχεια πως έχουμε χούντα κι όχι δημοκρατία.


Η εξέγερση του αραβικού έθνους ενάντια στην παγκοσμιοποίηση
Συγγραφέας: Κώστας Γεώρμας

Ο Μπουαζίζι ήταν τριών ετών όταν ο πατέρας του, ένας χαμηλόμισθος εργάτης στη γειτονική Λιβύη, πέθανε από προβλήματα καρδιάς. Στα δώδεκά του πήγαινε στο σχολείο και τα βράδια δούλευε. Στα δεκαεπτά του χρόνια άρχισε να δουλεύει κανονικά και παράτησε τα όνειρά του να συνεχίσει στο πανεπιστήμιο, γιατί έπρεπε να στηρίξει τα άλλα αδέλφια του και την αδελφή του Λέιλα που φοιτούσε στο πανεπιστήμιο. Η δουλειά που χρόνια ήξερε ήταν να πουλά φρούτα με ένα καρότσι.