#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Κερατέα: Η αντικειμενική ενημέρωση του ΣΚΑΪ...

Ενεργοποιήθηκε το παρακράτος του Μουμπάρακ στην Αίγυπτο


Όπως αναμενόταν, το παρακράτος και οι τραμπούκοι, υπερασπιστές του προέδρου Μουμπάρακ, έκαναν την εμφανισή τους στην πλατεία Tahrir, σήμερα το μεσημέρι.«Δεν υπάρχει σκληρότερη τυραννία από εκείνη που διενεργείται κάτω από τη σκιά των νόμων και τα προσχήματα της Δικαιοσύνης» 
Απο: tasos
«Dura lex sed lex» («σκληρός νόμος, αλλά νόμος»), ο ένας. 
«Καλός νόμος ή κακός νόμος, αδιάφορο. Είναι νόμος!», ο άλλος.
Ως εκ τούτου, μη μιλάτε, μην αντιδράτε και κυρίως μην αντιστρατεύεστε «την ευνομίαν και την τάξιν»! Τα πάντα γίνονται διά νόμου.
Απόδειξη:
*

Αντιδραστική απόφαση που παραπέμπει σε μαύρες εποχέςΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
 
Με μια απόφαση (350/2011) η λογική της οποίας παραπέμπει σε εποχές μαύρης αντίδρασης, το Δ' Τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας, αποφασίζει την ακύρωση του νόμου 3838/2010 που προέβλεπε ότι μπορεί να αποκτηθεί η ιθαγένεια από παιδιά μεταναστών που γεννιούνται και συνεχίζουν να ζουν στην Ελλάδα, των οποίων οι γονείς διαμένουν μόνιμα στη χώρα μας για τουλάχιστον 5 συνεχή χρόνια. Επιπλέον, με την ίδια απόφαση ακυρώνει τη δυνατότητα να...

Κλείνουν σχολεία; Ε τι να κλείσουν, καζίνα με φρουτάκια;


Όποιος πέφτει στον βόθρο, μπορεί τουλάχιστον να κλάνει ελεύθερα, λέει μια παλιά σοφή κινέζικη* παροιμία. Δεν ξέρω πόσο παλιά είναι, ούτε είμαι και τόσο βέβαιος ότι προέρχεται από την Κίνα, το σίγουρο είναι, ότι είναι πράγματι σοφή.

Βάζει λουκέτο σε 1000 σχολεία η κυβέρνηση, χτυπιούνται οι δημοσιογράφοι ανά την χώρα εδώ και κάτι ημέρες. Κλείνουν μονοθέσια, διθέσια, τριθέσια, τετραθέσια, αλλά ακόμα και πενταθέσια, φτου κακά! Συγχωνεύονται, αφομοιώνονται, συμπιέζονται γυμνάσια και λύκεια, αμάν Βαγγελίστρα μου!


Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης!


ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΝΕΑ ΦΑΣΗ! ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ; 
 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΕΕ - ΙΣΡΑΗΛ!
 
Η χθεσινή (01.02) ημέρα ήταν πραγματικά ιστορική για την Αίγυπτο, καθώς εκατομμύρια διαδηλωτές πλημμύρισαν τις κεντρικές πλατείας των αιγυπτιακών πόλεων, με αίτημα την άμεση παραίτηση του Χόσνι Μουμπάρακ! Η εξέλιξη αυτή ήρθε μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του στρατού, πως θεωρεί δίκαια τα αιτήματα των διαδηλωτών, συνεπώς δεν θα ασκήσει βία εναντίον τους!

Λογοτεχνία: Fuckman & Gapman- Παραπάνω από Θεοί: Ημίθεοι- Ένα καπιταληστρικό παραμυθάκι


 Ο Fuckman ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο- και το καλύτερο ήταν ότι ελάχιστοι στον κόσμο το ξέραν.
Ήταν ξάδερφος του Goldman. Ο Goldman όπως το λέει και το όνομα είχε μόνο χρυσό και χρήμα, ψιλοπράγματα δηλαδή. Για αυτό και όλοι λέγαν πως ο Goldman Sucks. Fuckman είχε και από αυτά αλλά είχε και όλα τα υπόλοιπα.
(οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πολιτικά πρόσωπα είναι απολύτως συμπτωματική)

Απλωμένο μπροστά του είχε τον πλουτοπαραγωγικό χάρτη της γης.
Διαμάντια;

Στήνουν το Οικονομικό Ράιχ στην ευρωζώνη!


Σε ιστορική ευκαιρία επιβολής στις χώρες της ευρωζώνης ενός γερμανικού, ολοκληρωτικού μοντέλου οικονομικής διακυβέρνησης μετουσιώνει χωρίς προσχήματα το Βερολίνο την οικονομική κρίση: το Οικονομικό Ράιχ της Γερμανίας στην ευρωζώνη φέρει τον πολιτικά ορθό γενικό τίτλο «Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για την Ανταγωνιστικότητα» και τελικός στόχος του είναι να μετατρέψει όλες τις χώρες-μέλη σε «μικρές Γερμανίες», υπό τις διαταγές της… 

Ακυρώνονται και επαναλαμβάνονται οι Αυτοδιοικητικές εκλογές


Μετά την ανακοίνωση απόψε της απόφασης του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας το οπίο έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο 3838/2010 που προβλέπει την ιθαγενοποίηση των αλλοδαπών που διαμένουν στην Ελλάδα
δημιουργείται μεγάλο θέμα.
Για το θέμα θα......
αποφασίσει η ολομέλεια.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μας και επειδή η σημερινή απόφαση ήταν ομόφωνη , η ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας θα αποφασίσει το ίδιο.
Το Σύνταγμα, στο άρθρο 93 παρ. 4 ορίζει: "Τα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα" και το δίκαιο μας ορίζει ότι ο άκυρος νόμος όταν εξαφανίζεται άρεται και κάθε συνέπεια αυτού άρα ακυρώνονται οι εκλογές λόγω νοθείας
Αν λοιπόν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικώς οι εκλογές θα ακυρωθούν και θα επαναληφθούν..


http://kafeneio-gr.blogspot.com

Ασκήσεις Καταστολής Πλήθους

στην 71η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία


Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα
 
Tην ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., για την οργανική ένταξη και εμπλοκή των στρατιωτικών δυνάμεων σε επιχειρήσεις κατά του εσωτερικού εχθρού και πιο συγκεκριμένα στην Καταστολή Διαδηλώσεων και Εξεγέρσεων, που θεωρούνται παγκοσμίως από τα αστικά κατεστημένα οι σύγχρονες Ασύμμετρες Απειλές, έρχονται να αποκαλύψουν οι νέες καταγγελίες των φαντάρων.
Οι καταγγελίες αυτές αποκτούν άλλο νόημα καθώς οι τηλεοπτικοί δέκτες αναμεταδίδουν τις κοινωνικές εξεγέρσεις που ξεσπούν η μια μετά την άλλη στην απέναντι όχθη της Μεσογείου, που αμφισβητούν διεφθαρμένα και καταπιεστικά καθεστώτα, φέρνοντας στο προσκήνιο την λαϊκή οργή που πυροδοτεί η φτώχεια, η πείνα, η ανέχεια και ο...

Ν.Α.Τ.Ο. ....ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Το ΝΑΤΟ κάλυπτε την κοσοβάρικη μαφία!ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
 
Έγγραφο της KFOR αποκαλύπτει πως γνώριζαν και τους προστάτευαν..
Τρία χρόνια μετά τη μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου και δώδεκα χρόνια από την επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Σερβίας (με αφορμή το Κοσσυφοπέδιο), έρχονται στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα της υπηρεσίας πληροφοριών της...ΝΑΤΟϊκής δύναμης (KFOR) που επανατοποθετούν συνολικά το πρόβλημα των Δυτικών Βαλκανίων.