#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Οι νεοφασίστες της Γερμανίας και οι ντόπιοι εθνοπροδότες, μας κατάντησαν «Φιλιππίνες»!

"Ιδεοπηγή"

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος

Ο σύγχρονος  «δεσμώτης» Οδυσσέας και η πραγματική «Ιθάκη»!!
Οδυσσέα, πρόσεχε:  Πηγαίνεις  για «Φιλιππίνες» και όχι για «Ιθάκη»!
Οι νεοφασίστες της Γερμανίας και οι ντόπιο εθνοπροδότες, μας κατάντησαν «Φιλιππίνες»!
Υπάρχει λύση: Να κόψει Ευρώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και να δανείσει απευθείας τα Ευρωπαϊκά Κράτη με 1% επιτόκιο, όπως δανείζει τις Τράπεζες!
Παράδοξο: Ενώ οι ιδιωτικές Τράπεζες κτήμα των νέο-φεουδαρχών δανείζονται με 1% στη συνέχεια μεταδανείζουν τα Κράτη με 6%, κερδίζοντας «αέρα» 5%!!
Εμπρός για νέο 1821, Εμπρός για νέα Εθνική Αντίσταση! Όλοι Ενωμένοι! Κάτω οι Εθνοπροδότες!
  « ἰσότης φιλότητα ἀπεργάζεται» Η ισότητα δημιουργεί Αγάπη.
Πλάτων, 427-347 π.Χ.  


Καλούμε τους δεξιόστροφους εθνοπροδότες...

Συνελήφθη ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού στην Τυνησία...λετε ναταν κι αυτος Megaλος;;;


Καλομελετα κι'ερχεται....


Mε την κατηγορία της «εσχάτης προδοσίας και της συνωμοσίας κατά της κρατικής ασφάλειας», επειδή προσπάθησε να ενθαρρύνει την επιστροφή του ανατραπέντος προέδρου Μπεν Αλί, συνελήφθη ο Λάρμπι Νάσρα, ιδιοκτήτης του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού Hannibal της Τυνησίας.


Έγκυρη πηγή που επικαλείται το επίσημο πρακτορείο ΤΑΡ, ανέφερε ότι «Ο Λάρμπι Νάσρα προσπαθούσε μέσω του τηλεοπτικού του δικτύου να προκαλέσει την αποτυχία της επανάστασης των νέων, σπέρνοντας την αναρχία, ενθαρρύνοντας την ανυπακοή και τη διάδοση ψευδών πληροφοριών, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα συνταγματικό κενό, να υπονομευθεί η σταθερότητα στη χώρα και να οδηγηθεί στο χάος».


Η ενέργεια αυτή απέβλεπε, σύμφωνα με την πηγή αυτή, «να ενθαρρύνει την επιστροφή του πρώην δικτάτορα Ζιν ελ Αμπιντίν Μπεν Αλί», ο οποίος εγκατέλειψε τη χώρα στις 14 Ιανουαρίου για να καταφύγει στη Σαουδική Αραβία κάτω από την πίεση της χωρίς προηγούμενο λαϊκής εξέγερσης που διήρκεσε ένα μήνα.Η ειδηση απο
ΤVX

Να σας ρίξουμε μερικά δακρυγόνα μέσα στη Βουλή να δείτε τι ωραία που είναι;

Γαμιέται το σπίτι σας 
 
Από το "zizanio21"
  
Τι θα γίνει κύριε Παπουτσή με τα δακρυγόνα; Ως πότε θα χρησιμοποιούνται δακρυγόνα στα γήπεδα;

Ολο αυτό το φαρμάκι που ήπιε ο κόσμος και σήμερα που πάει;
Είναι αθώο; Δημιουργεί προβλήματα;
Να σας...
 
 ρίξουμε μερικά δακρυγόνα μέσα στη Βουλή να δείτε τι ωραία που είναι;

Αυτοκτόνησε αστυνομικός στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ...

  

Σήμερα  στις 3.30 τα ξημερώματα, αστυνομικός των ΜΑΤ που εκτελούσε υπηρεσία στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιποκράτους έβαλε τέλος στη ζωή του στην τουαλέτα του κτιρίου αφήνοντας ένα χειρόγραφο μήνυμα προς τους συναδέλφους του. Ο αστυνομικός ήταν... 27 χρονών από Αταλάντη.

Από τη γέφυρα συνεργασίας στο απειλητικό τόξο

 e-mail

Ν. Λυγερός

Ο Ismail Kadare το έθεσε σωστά, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί ένα μοναδικό στόχο για το μέλλον της Αλβανίας. Βέβαια, υπάρχουν αντιστάσεις λόγω αδράνειας, σκοπιμότητας ακόμα και ρατσισμού. Όμως η επόμενη πραγματικότητα ακολουθεί όχι μόνο γεωστρατηγικά δεδομένα αλλά και τοποστρατηγικά. Πιο συγκεκριμένα, με την Ελβετία μεν και την πρώην Γιουγκοσλαβία κι Αλβανία δε, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δύο τοπολογικές τρύπες που μεγεθύνουν τεχνητά το μήκος των συνόρων της. Για την Ελβετία, η ευρωπαϊκή της πορεία είναι δεδομένη και έχει ενισχυθεί με τη votation που αναγνώρισε τα νέα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όσον αφορά στη δεύτερη τοπολογική τρύπα τα πράγματα είναι περίπλοκα, διότι τα Βαλκάνια αποτελούν διαχρονικά ένα τριπλό σημείο επαφής και κατά συνέπεια έχουν υποστεί φθορά, λόγω των μεγάλων τριβών που ασκούνται στο κεντρικό υποσύνολο. Ένας τρόπος να λυθεί αυτό το πρόβλημα είναι η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Η Sexy "πράσινη ανάπτυξη"!!!Τρελλάθηκα με το κακό που έπαθα με την φούσκα των φωτοβολταϊκών που σας έλεγα...
Τόσα στρέμματα σκόπευα να σπείρω με καθρέφτες που ήλιο θα 'παιρναν και χρυσάφι θα μου 'διναν!!!
Τζάμπα τα όνειρα ότι θα γινόμουν μεγαλοσυνεργάτης της ΔΕΗ, αυτή η άπονη ήρθε και μου 'τριψε στα μούτρα ότι δεν προλαβαίνω ν' ανέβω κι εγώ στο τρένο της πράσινης ανάπτυξης...


Όμως δεν το 'βαλα κάτω, αποφάσισα να αξιοποιήσω αλλιώς το κτήμα μου και μιας κι έρχεται μεγάλη πείνα, είπα να σπείρω οπωροκηπευτικά, για να 'χουμε κάτι να τρώμε τις δύσκολες μέρες που έρχονται...
Αγόρασα λοιπόν σπόρους, πήρα και συμβουλές και ξεκίνησα...
Πήγα πάρα πολύ καλά, η σοδειά ήταν πολύ καλύτερη απ' ότι νόμιζα και μάλλον θα την κατευθύνω όλη στο εμπόριο και θα θησαυρίσω!!!

Όχι, θα τα άνοιγαν!


Ιδού η απάντηση, με ιδεολογική ανάλυση και σοσιαλιστική τεκμηρίωση…
 
Αναγνωστάκης: Γιατί δεν ανοίξατε τα κομματικά ταμεία;
 
Οικονόμου Π.: Έτσι κρίναμε!
 
Αναγνωστάκης: Μα αυτό δεν είναι...
 πολιτική απάντηση...
 
Οικονόμου Π.: Πολιτικότατη είναι._

Η επέλαση της Νεας Τάξης!

Der Spiegel.

Βαστάτε ρε σεις γερά!!!

Aπο: RAMNOUSIA 

Αυτά που έλεγε πριν κάποιες δεκαετίες ως επερχόμενη αόρατη απειλή ο Άλντους Χάξλεϋ στον "Όμορφο Θαυμαστό Κόσμο", πλασάρει με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο το DER SPIEGEL με τίτλο "Εξυπνότεροι, υγιέστεροι, ευτυχέστεροι: Πως μπορούμε να εξαπατήσουμε το γενετικό υλικό μας" εκτοξεύει την ύβρη της αντικατάστασης του ανθρώπου με τα βολικότερα για την αλήτ από τα ανθρώπινα πρόβατα βιολογικά ρομπότ. Ουστ ρε σεις!

Απόσπασμα..


(…) σε καιρούς όχι πολύ μακρινούς, οι Γάμμα, Δέλτα, ως και οι Έψιλον (σημ. κάστες ανθρώπων), είχαν ανακλαστική συμπεριφορά διαμορφωμένη ώστε να τους αρέσουν τα λουλούδια. 

H ελληνο-αρμενική συμμαχία

 E-mail

Ν. Λυγερός

Η έννοια της ελληνο-αρμενικής συμμαχίας δεν είναι πρόσφατη. Παραδοσιακά και διαχρονικά αυτές οι δύο χώρες έχουν βαθιά κοινά σημεία και στοιχεία και δεν έχουν ανάγκη από έναν κοινό εχθρό, για να αναπτύξουν στενές σχέσεις. Η ίδια η ιστορία, τα ελληνικά γράμματα και τα σιδερένια έχουν καταγράψει μία κοινή αντίληψη του κόσμου,  η οποία δεν βασίζεται αποκλειστικά στη θρησκεία. Συμβίωσαν μαζί και σε άλλους χώρους και τόπους κι οι δύο λαοί μας ξέρουν πόσο συμβατοί είναι ακόμα και σε φάσεις κρίσης. Βέβαια πλέον το πιο καθοριστικό στοιχείο είναι ότι γνώρισαν και οι δύο τη γενοκτονία και ξέρουν τι σημαίνει να υποστείς ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Επίσης, βιωματικά κατέχουν την έννοια της κατοχής, αλλά και της απελευθέρωσης όσον αφορά το ιστορικό τους έδαφος. Δεν έχουν ούτε καν ανάγκη να μάθουν τη σημασία της αντίστασης, διότι είναι ουσιαστικά η ζωή τους. Ένα άλλο στοιχείο που τους χαρακτηρίζει είναι η διασπορά. Είναι λαοί της εξορίας και της ξενιτιάς, όχι μόνο για λόγους οικονομικούς, αλλά λόγω της βαρβαρότητας.

Βαρέθηκα...

 
Από το "press-gr"

Βαρέθηκα να βλέπω τους πολιτικάντηδες ως ξενέρωτες συννυφάδες να βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα και να κατηγορούν αλλήλους για τα δεινά του τόπου.
να
ακούω τα χαλκευμένα ψέματα των ιερέων περί αγάπης.
να
με πληροφορούν για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο, τις μίζες, τα εξώδικα.
να
συμμετέχω σε μια από τα ίδια διαδήλωση.
να
βλέπω ανθρώπους που τους απασχολούν μικρά μείζερα θέματα, πρόβατα που...
 αναζητούν βελάζοντας τον ικανό τσοπάνη.
τας
εορτάς και επετείους του έθνους και της εκκλησίας.
τα
νέα μέτρα, νέα κόμματα, νέες προοπτικές και χαζομάρες.
να
περπατάω στο ναρκοπέδιο της καθημερινότητας μη ξέροντας από τα πριν τι μέρα θα μου ξημερώσει.
Διονύσης

Προβοκάτσια της εφημερίδας “Αυγή”…


 
«Κομμουνιστικός δάχτυλος» στην εφημερίδα Αυγή!
 
 
Παραπληροφορεί και αποκρύπτει πως τα έφαγαν οι κοπρίτες μισθωτοί, οι κοπρίτες συνταξιούχοι, οι κοπρίτες άνεργοι, οι κοπρίτες νεολαίοι!
 
Το βράδυ, στα...
 δελτία των 8 θα μας πουν την αλήθεια!